Ωρα για λίγη ενημέρωση στα Anime! Naruto!

Μετά από καιρό απουσίας ήρθε η ώρα να πούμε δύο λόγια για αυτά τα έρημα τα Anime. Σε προηγούμενο post είχα αναφέρει κάποια από τα Anime που είχαν έρθει εδώ στην Ελλάδα και τα αγαπήσαμε. Δεν είναι ώρα τώρα να δούμε και τι γίνεται εκεί έξω;


Λοιπόν ας αρχίσουμε με ένα από τα πιο αγαπημένα Anime όλων των εποχών (πλέον) το λεγόμενο...ταραταταμ...Naruto.

Ο Ναρούτο Ουζουμάκι(ς)( ναι,ναι καλά φανταστήκατε είναι Κρητικός και με ταπεραμέντο) ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτος!


Η ιστορία: Πρόκειται για ένα μικρό και σπαστικό(αρχικώς) αγοράκι που ζει σε μία πόλη ονόματι Konoha και εκπαιδεύεται να γίνει νίντζα. Όμως πριν μερικά χρόνια μέσα στον Naruto για να σωθεί η πόλη φυλάκισαν το τέρας Kyubi (τον γνωστό Ninetails...όχι το πόκεμον ντε!) και από τότε ο κακομοίρης ο Ναρούτο ζει μοναχούλης του και αποξενωμένος από τα άλλα παιδάκια και γενικά όλους στην πόλη. Ο μόνος που τον βοηθάει είναι ένας καθηγητής νίντζα ο Iruka που είναι σαν πατέρας του γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά όλα τα είχε είναι και ορφανό!


Τέσπα στην ακαδημία των νίντζα γνωρίζει τον Sasuke και την Sakura που γίνονται φίλοι (όχι τόσο απλά αλλα σιγά μην πω όλη την ιστορία) με δάσκαλό τους τον Kakashi έναν πολύ κουλ τυπά με μια μάσκα που καλύπτει το μισό του πρόσωπο. Ο Ναρούτο θέλει να γίνει ο επόμενος προστάτης της πόλης, ο λεγόμενος Hokage (άσχετο βέβαια που του τρώνε τη δουλειά μέσα από τα χέρια αφού γίνονται άλλοι Hokage), και για να το κάνει αυτό πρέπει να σφιχτεί άπειρα για να γίνει πολύ πολύ δυνατός και να είναι ικανός να προστατέψει όλους τους κατοίκους από κάθε απειλή.


Αυτά.

Αυτή είναι η ιστορία που ενώ φαίνεται απλή είναι πολύ φοβερή! Ο Ναρούτος με τα χρόνια μεγαλώνει (αμ τι;) και εξελίσσει τις τεχνικές του και γνωρίζει πάρα πολλούς συμμάχους ακόμα...και οι κακοί είναι ακόμα πιο τέλειοι και υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο καλό και στο κακό αφού δεν νικάνε πάντα οι καλοί αλλά πολλές φορές χάνουν και πηγαίνουν πίσω για ανασύνταξη και μετά για κατα μέτωπο επίθεση!!

Με δύο λόγια γίνεται ένας χαμός και γι αυτό το λόγο έχει τόση επιτυχία. Έχουν βγει παιχνίδια, ταινίες, χρωμοσελίδες σε λίγο θα βγάλουν και τραγούδι τα ζουζούνια σας λέω!


Άσε που κάνουν ολόκληρα αφιερώματα για το Naruto στην Αμερική και ντύνονται σαν τους χαρακτήρες... Υπάρχουν αρκετά πετυχημένες μεταμφιέσεις όπως...



Ενώ υπάρχουν και άλλοι άστα να πάνε! Αφού δεν το έχεις ρε φίλε τι το κάνεις;


Προς το παρόν αυτά...Για περισσότερα άλλη φορά...!

2 σχόλια:

a2a είπε...

Καλά γράφεις κάθε φορά! Να δουλέψεις σε παριοδικό!

Unknown είπε...

Ntaks!To mwv mousaki einai ola ta gioura!

Check this out!