Δυσπιστία προς την Ιαπωνική μουσική...μπα! Part2

Να 'μαστε ξανά να μιλάμε για την ιαπωνική μουσική (ενώ πριν λίγες ώρες ήμουν στο Νότη!!!). Το θέμα δεν είναι τι ακούς, το θέμα είναι να σε ευχαριστεί αυτό που ακούς! Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να ακούει από σκυλολαϊκά μέχρι ροκ(ονόματα δεν λέμε οικογένεις δεν θίγουμε..!) και να του αρέσουν όλα. Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Γιατί τι νομίζετε πως αυτοί που τραγουδάνε λαϊκά δεν τους αρέσουν τα ροκ;; Μάλλον όχι!

Έτσι και γω ακούω πολλά είδη μουσικής και αυτός είναι ένας λόγος που έχω στραφεί προς την ιαπωνική μουσική. Έχει τα πάντα...μεχρι και μπουζούκι!(;;;;)! Έχει καλλιτέχνες που τη μία τραγουδούν έτσι την άλλη γιουβέτσι, αλλά παρόλα αυτά τραγουδάνε απίστευτα τραγούδια.

Έχει γραφεία ταλέντων που εκπαιδεύουν τα παιδάκια από μικρά για να γίνουν όχι μόνο τραγουδιστές αλλά και είδωλα! Είναι σαν να λέμε καλλιεργούμε μικρούς Σάκιδες για να γίνουν σπουδαίοι και τρανοί!










---------->









Τα προπονούν από μικρά και τα φτιάγνουν σε μπάντες.Σπάνια να γίνουν σόλο καλλιτέχνες, άσε που τα περνάνε από καστινγκ ακόμα και όταν είναι 9 χρονών!

Ας πούμε αυτοί...




γίνονται αυτοί....


Αυτό εντω μεταξύ το γραφείο ταλέντων λέγεται Johnny's και έχει πολλά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιαπωνίας. Και τους άσχημους τους διώχνει ή τους κάνει πλαστική δεν ξέρω!


Υπάρχει μουσική για όλα τα γούστα και γι αυτό δεν μπορεί κανείς να πει "α τι βλακεία οι Ιαπωνες όλο τσιν τσαν τον τραγουδάνε και όλο για το κρασάκι του Τσου λένε!". Απαπαπαπα! 'Οχι βέβαια! Και να μην κανταλαβαίνεις τι λέει το τραγούδι κάλλιστα μπορείς να βρεις τα λόγια στο internet. Άλλωστε η μουσική είναι διεθνής γλώσσα, δεν είναι;

4 σχόλια:

a2a είπε...

Μαρή γιατί έκανες το Σάκη Shingo??? Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! ;Ρ Σε λατρεύω! ^_^

Unknown είπε...

Ωραίος ο Σάκης!Λες και τράκαρε με σπανακόπιτα είναι!Α και οι άλλοι απο 6 γίνανε 5???Τον έφαγε η μαρμάγκα τον εναν?Η ο Σάκης-Shingo μαζί με τη σπακανόπιτα???

a2a είπε...

Για να σου λύσω την απορία Serenity ο ένας έφυγε χροοοονια πρίν! Lol ξέρω τόσα πολλά για τους Johnnys που με τρομάζω!

Eutuxia είπε...

Αν είναι δυνατόν!!! Ως γνήσια και φανατική Ρουβίτσα εκφράζω την αγανάκτηση μου για την αλλαγή της φωτογραφίας που επί χρόνια κοσμούσε το δωμάτιο μου!Αχ, Σάκη! Τουλάχιστον δεν πειράξανε τους κοιλιακούς σου!Πάντως πέρα από την πλάκα στις φωτογραφήσεις όλων των καλλιτεχνών (εκτός του Σάκη)πέφτει πολύ photoshop!

Check this out!